Az egészségtudatos életmódot élők közül egyre többen fogyasztanak méhészeti termékeket a kemikáliák és gyógyszerek helyett. Ezen tudattal élőknek ideálisak az igazolhatóan naturális megoldásaink, melyek sem hűtést, sem semmilyen speciális tárolást nem igényelnek, és a rohanó emberek számára is elérhetővé teszik a kaptár kincseinek rendszeres fogyasztását az egészségmegőrzés érdekében!
Az immunrendszerünk felkészültségén múlik a legtöbb a kórokozókkal szemben. Legyen szó egy szimpla megfázásról, gyulladásról, vagy akár allergiáról. Ezért kell szerveztünket erősíteni ásványi anyagokkal, vitaminokkal, és olyan természetes anyagokkal melyeket képes lebontani szervezetünk és "beépíteni a megfelelő helyekre". A mesterséges anyagok hátránya, hogy összetevőinek nagy részét nem tudja lebontani a szervezetünk - ellenben a méhtermékekkel.
Manukaméz alkalmazás immunerősítésre: Őszi-téli időszakban MGO 100+ vagy UMF 10+ napi 3x1 kávéskanál, rossz immunrendszernél, idősebbeknél MGO 250+ vagy UMF 20+.
Én (Trepinszki József, vezető mézkedvelő) a következőtket használom betegség megelőzésre házipatikámból: