TOP termékek

Házhozszállítás

Regisztráció

Ha regisztrálsz, látni fogod a viszonteladói árakat

Ahhoz, hogy viszonteladóként garantáltan a legjobb áron vásárolhass a Mézbarlang kínálatából, egy gyors regisztrációra lesz szükséged. Viszonteladó partnereink részére a minimális vásárlási értékhatár bruttó 50.000 Ft.

Ha olyan egyedi mézválasztékot szeretnél üzleted polcaira, amit máshol nem lehet kapni, és ezzel új vevőket szeretnél a boltodba csalogatni, akkor jelentkezz viszonteladónak! Egyedi mézes-méhes kínálattal garantáltan megelőzheted a konkurenciádat!

Így regisztrálj 3 egyszerű lépésben:

 • #1. + #2. LÉPJ BE
  Kattints a jobb felső sarokban a "Belépés" linkre, 
  majd kattints a "Regisztráció" gombra:

   
 • #3. ADD MEG AZ ADATAIDAT
  Ideértve a számlázási adataidat és a vállalkozásod adószámát is, ami alapján jóváhagyhatjuk a jelentkezésedet, azaz ellenőrizni tudjuk, hogy mézes termékeink beleillenek-e üzleted profiljába. Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatod »

 • #4. HAMAROSAN VÁSÁROLHATSZ
  Dőlj hátra: három munkanapon belül elbírájuk jelentkezésedet, és e-mailben értesítünk a továbbiakról.

 • #5. ERŐSÍTSD MEG REGISZTRÁCIÓDAT
  Nincs más teendőd, mint figyelni a jelentkezésnél megadott e-mail fiókodat, majd a válaszlevelünkben található linkre kattintva megerősíteni regisztrációdat:
 • #6. A RENDSZER RÖGZÍTI JÓVÁHAGYÁSOD


 • #7. LÉPJ BE VISZONTELADÓI FIÓKODBA
  Máris kezdheted megtölteni kosaradat:

Ha nem érkezne meg a levelünk 3 munkanapon belül, írj nekünk az sales@mezbarlang.hu e-mail címre, illetve érdemes megnézni a leveleződ "Promóciók" vagy "Levélszemét" mappájában is.

Amint jóváhagytuk a jelentkezésedet, belépést követően máris láthatod a termékek árát, és leadhatod az első megrendelésedet. Hiszen a legkeresettebb mézeknek és méhészeti termékeknek a te üzleted polcain is ott a helye! Viszonteladóként a minimum rendelésednek el kell érnie a rendelésenkénti bruttó 50.000 forintot!

Ha bármi kérdésed lenne a viszonteladói regisztrációval kapcsolatban, hívj minket a +36 70 948 9948 telefonszámon, vagy írj nekünk az sales@mezbarlang.hu címre.