TOP termékek

Házhozszállítás

Ambrózia mézkülönlegesség 140g (Mézbarlang-Magyarország)

Ambrózia mézkülönlegesség 140g (Mézbarlang-Magyarország)
Ambrózia mézkülönlegesség 140g (Mézbarlang-Magyarország)

Ambrózia: tömjén és méz egyvelege = az istenek eledele

Életerő fokozó elixír

Bővebben
Részletek

Ennek a tömjénnel kevert repce krémméznek nem véletlen választódott az ambrózia név. Mit olvashatunk az "ambrózia" név jelentése alatt? "a görög mitológiában az olümposzi istenek  eledele vagy itala; halhatatlanságot és örök ifjúságot biztosít nekik. A görögök méz kivonatának képzelték és galambok vitték Zeusznak. A halandót halhatatlanná tette, sebhegesztő ereje volt, és az istenek újszülött csecsemőinek kizárólagos táplálékul is szolgált." (Forrás: Wikipédia)

 

Amikor megalkottuk ezt a tömjén esszenciális olajat tartalmazó, krémes mézkülönlegességet, még névtelenül várakozott az üvegcsében, míg meg nem érkezett hozzá a fenti név, mely tökéletesen tükrözi mindazt, amit belerejtettünk ebbe a keverékbe. A tömjén évezredek óta az ember szolgálatában álló gyógyító szer, füstjét templomokban égették, olaját sebgyógyítóként, fiatalító szerként használták. Igen magas a gyulladáscsökkentő hatása, ma már laboratóriumi keretek között vizsgálva is bizonyították vírus-, baktérium és gombaölő hatását. Támogatja a megfelelő sejtműködést, méregtelenítő hatása van, kitisztítja nem csak a testet, hanem a szellemet is. Segíti a máj munkáját, erősíti az immunrendszert, javítja a csontok és ízületek állapotát. 

Mézbe keverve ezt a csodálatos olajat, nem csak egy különlegesen finom, izgalmas ízvilágot alkottunk, hanem a méz, mint hordozó, támogatja és felerősíti az esszenciális olaj hatását, megkönnyítve a napi fogyasztását, a mindennapi rutinba való beépítését.

Javasoljuk ezt a fantasztikus keveréket kúraszerűen, betegség esetén a gyors gyógyulás érdekében, vagy akár állandó fogyasztásra, növelve általa a vitalitásunkat és életerőnket.

Napi egy teáskanállal esélyt adhatunk magunknak egy egészségesebb életre, megelőlegezve és biztosítva egy jobb életminőséget, nemcsak testi, hanem szellemi-lelki értelemben is. Kihagyhatatlan lehetőség! És még nagyon finom is.

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek