TOP termékek

Házhozszállítás

Immun ProVital mézkülönlegesség 440g (Mézbarlang)

Immun ProVital mézkülönlegesség 440g (Mézbarlang)
Immun ProVital mézkülönlegesség 440g (Mézbarlang)

Energiaméz 4 az 1-ben

A 3 legfontosabb méhtermék repcemézben. Napi egy evőkanál, gyerekeknek teáskanál.

Bővebben
Részletek

A termék összetevői:

  • repceméz 
  • virágpor 1 %
  • pempő 0,4 %
  • natúr propolisz por 8 %

propolisz mézbe keverve a természet antibiotikuma. Mielőtt kipróbálna valamilyen propolisz készítményt, győződjön meg róla, hogy nem allergiás rá!

A propoliszt a méhek tömítő- és ragasztóanyaga használják a kaptárban, alapanyaga egy növényi eredetű balzsam, ami a rügyek ragadós váladéka. Összetevői: flavonoidok, illóolajok, kalkonok, dihidrokalkonok, a katehinek, B1-, B2-, B6-, C-, E-vitamin, aminosavak, cserzőanyagok, festékek és az ásványi elemek.

A feldolgozott propolisznak vírus-, baktérium- és gombaellenes hatása van, megvédi a sérüléseket a fertőzésektől.

Pozitívan hat az ellenállóképességre, a lágy szövetek, a csont és a porc regenerálódására, növelik az erek rugalmasságát, segít a haj - és köröm növekedésben, epe és enyhe vizelethajtó, fájdalomcsillapító, gátolja a tumorképződést, és fekélyek kezelésére is alkalmas.

virágporban növekedésserkentő anyagok, ásványi anyagok és nyomelemek, vitaminok, aminosavak, valamint baktériumölő anyagok találhatók. Élénkítő hatású, fokozza a szellemi teljesítményt és a koncentráló készséget.

méhpempő kivételes táplálékkiegészítő, a dolgozó méhek garat-mirigy váladéka, mellyel a méhkirálynő táplálását végzik, így az jóval tovább él és többszörös méretű, mint a méh-család többi tagja. Különleges tulajdonságainak köszönhetően sejtszinten újítja meg a szervezetet, harmonizálja a hormonháztartást, igazi csoda-táplálék mindenki számára!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek