TOP termékek

Házhozszállítás

TERÁPIÁS TERMÉKEK

Ezen az oldalon összegyűjtöttük azokat a propoliszt és méhviaszt tartalmazó terápiás eszközöket és alkalmazásokat, melyek használata kimondottan egészségjavító vagy terápiás tulajdonságokkal bír, és melyeket Magyarországon első kézből csak tőlünk lehetséges megvásárolni.

Ezen kellékek és eszközök a gyógyszerek és gyógyszertári készítmények helyett is eredményesen alkalmazhatóak a legkülönfélébb egészségügyi problémákra. 100%-ban természetes módon történő gyógyulást és rehabilitációt eredményezhetnek, valamint egészséges életkörülmények teremthetők a használatuk által.

Elhoztuk két egyedülálló technológia termékeit, melyek kis hazánkban ezeddig nem ismert alternatívákat kínálnak a propolisz és méhviasz jótékony és gyógyító hatásainak megtapasztalására:

1. 100%-ban natúr alapanyagok felhasználásával készültek "APIMI Hőterápiás lapjaink", melyek elérhetők méhviaszos és propoliszos változatban egyaránt. Felhasználási területek: kiválóan alkamazhatóak különböző eredetű gyulladásos és meghűléses esetekben egyaránt, valamint fizioterápiaként is nagy hatékonysággal használhatóak, akár otthoni környezetben is.

2. A "PROPOLAIR propolisz-diffúzoraink" pedig lakásokban, irodákban, és már autókban is alkalmasak a légeterek fertőtlenítésére teljesen natuális, vegyszermentes módon.

A propoliszt és a méhviaszt a méhek saját maguk számára állítják elő, és ezen kettő anyag határozza meg legnagyobb százalékban a csodálatos és gyógyító kaptárok levegőjét is. Finom illatuk mellett egyéb terápiás célból is remekül hasznosíthatók.

- A PROPOLISZ: baktérium-, vírus-, és gombaölő hatású anyag. A propolisz kb. 200 féle anyag természetes keveréke. A propoliszról bővebb leírást itt olvashatsz »

- A MÉHVIASZ -t a méhek a lépek építésénél használják, melyet saját váladékaikból állítanak elő. Ez az anyag nagyon rugalmas és tökéletes vízlepergető hatással rendelkezik. Ennek köszönhetően jól alkalmazható természetes építő- és dekorációs anyagok (fa, parafa, máz nélküli kerámia stb.) nedvesség és szennyeződés elleni védelmére.

Gyógyhatásai közé soroljuk a gyulladás csökkentő, antibiotikus, hámosító és nyálképzõ hatását. Széles körben felhasználják a gyógyszeriparban, a fogászatban és a szépségiparban egyaránt. A vegyiparban is előfordul, mégpedig különböző ápolószerek és lakkok összetevője. Hogyan használhatjuk a hétköznapokban? A méhészek valószínűleg tudják, hogy homloküreg-gyulladásnál egy kis viaszt kell rágni. Viaszból készíthetünk gyertyát, amely ajándéknak sem utolsó és elégetve tisztítja a levegőt. Kellemes egyedi illatát a propolisznak és különféle természetes illóolajoknak és a méznek köszönhetjük. További érdekesség, hogy nyugtató hatású, mivel negatív ionokkal szórja teli a levegőt, amit szintetikusan előállított illatosítókkal nem érhetünk el!