TOP termékek

Házhozszállítás

PROPOLISZOS LÉGTÉRTISZTÍTÁS

Gyógyító levegő Propolair készülékekkel

Íme a "jólevegőcsináló" készülék, ami leutánozza a kaptárlevegő jótékony hatásait: elpárologtatja a propoliszt, így annak illékony részecskéi semlegesítik a levegőben terjedő káros anyagokat, szennyeződéseket, szálló port és polleneket, valamint elpusztítja a mikrobákat, baktériumokat, gombákat és a vírusokat. Mindezt anélkül, hogy mellékhatásai lennének.

A PropolAIR készülékekről bővebben »

5 dolog, amiért a Propolair jobb, illetve több, mint a legtöbb hagyományos légtisztító készülék:

#1 Zajmentes működés

Nincs állandó zúgás, teljesen hangtalan, észre sem veszed, hogy tisztít és gyógyít.

#2 Nem szűr, hanem tisztít

Felejtsd el a szűrőt! A Propolair készülékek nem megszűrik a levegőt, hanem tisztítják. Más berendezésekkel ellentétben a levegőbe bocsátott illékony propolisz elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, gombákat és egyéb szennyeződéseket is. A szűrővel ellátott hagyományos készülékek nagy hátránya, hogy bár a szennyeződések megakadnak a szűrőn, de nem pusztulnak el, hanem ott maradnak! Ráadásul a káros baktériumok nedves környezetben csak még jobban tenyésznek. Ezért a szűrő cseréjekor még nehezebb elkerülni megfertőződés veszélyét. Ezzel szemben a Propolair készülékek egyike sincs ellátva szűrővel, hiszen nincs is rá szükség, mivel a levegőbe kibocsátott propolisz nem szűr, hanem pusztít. És a propolisz belégzése rendkívül jótékony hatással van a szervezetre.

#3 A mikrobákat is elpusztítja

A legtöbb légtisztítóval ellentétben, a Propolair készülék által a levegőbe kibocsátott illékony propolisz részecskék a mikroorganizmusokat is elpusztítják, ezzel biztosítják a környezet fertőtlenítését.

 

#4 Egyszerű kezelés

A propolisz kapszula cseréjén kívül (ami tényleg csupán egy-két mozdulat) semmi más teendőd nincs. (Nem kell szűrőt tisztítani, vizet cserélni, takarítani.)

#5 A természet ereje

A propolisz a méhkaptár természetes fertőtlenítője, amely egy teljesen természetes anyag. Ezáltal belélegzése az emberek, sőt még a kisállatok számára is rendkívül jótékony hatással bír.