Manukaméz fahéj kivonattal, 250g (Apihealth)

Manukaméz fahéj kivonattal, 250g (Apihealth)
Manukaméz fahéj kivonattal, 250g (Apihealth)
Manukaméz fahéj kivonattal, 250g (Apihealth)
Manukaméz fahéj kivonattal, 250g (Apihealth)
Manukaméz fahéj kivonattal, 250g (Apihealth)
Manukaméz fahéj kivonattal, 250g (Apihealth)
Manukaméz fahéj kivonattal, 250g (Apihealth)
Manukaméz fahéj kivonattal, 250g (Apihealth)
Manukaméz fahéj kivonattal, 250g (Apihealth)
Manukaméz fahéj kivonattal, 250g (Apihealth)

Manukaméz + fahéj = kiegyenlített vércukorszint

Enyhíti a gyulladást, és csökkenti a szívbetegségek, a rák és a leépülés kockázatát, valamint a vércukorszint szabályozását

Kedvencekhez
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Részletek

A Manuka & Cinnamon egy teljes mértékben természetes termék, ami Új-Zélandi manukaméz és fahéj kivonat különleges keverékéből áll.

Összetevők: 1,5% fahéj kivonat (8:1), Új-Zélandi manukaméz (MGO 100+), amelyet a zöld és tiszta Új-Zélandi manukabokrokról gyűjtöttek a méhek

Származási hely: Új-Zéland


Előnyös tulajdonságai:

    • Erős antioxidáns hatása van
    • Támogatja az immunrendszert
    • Javítja a hallószervek működését
    • Jótékonyan hat az agyműködésre
    • Segít fenntartani az általános egészséget

 

A FAHÉJ olyan fűszer, amely a Cinnamomum néven ismert fák belső kéregéből készül. A fahéj története az ókori Egyiptomhoz nyúlik vissza. Ritkának és értékesnek tartották, a királyoknak is megfelelő ajándéknak tekintették. A különleges illatát és ízét az illóolajában magas arányban megtalálható cinnamaldehid nevű vegyület okozza. A fahéj antioxidánsai segíthetnek enyhíteni a gyulladást, és csökkenteni a szívbetegségek, a rák és a leépülés kockázatát.



A kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a fahéj egészségügyi előnyei mind a darabos fahéjban, mind az őrölt fahéjban, mind az illóolajában egyaránt megvannak. A fahéjban található fenolos vegyületek, flavonoidok és antioxidánsok a fahéjat a föld egyik leghasznosabb fűszerévé teszik. Antioxidáns, gyulladáscsökkentő, diabéteszellenes, antimikrobiális, immunitásnövelő és potenciális rák- és szívbetegségek elleni védőképessége tudományosan bizonyított.


A fahéj antioxidánsai gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek, ami segíthet csökkenteni a szívbetegségek, a rák és a leépülés kockázatát. Mivel a fahéj csökkenti a duzzanatot és megakadályozza a gyulladást, előnyös lehet a fájdalomcsillapításban is,  sőt, a vizsgálatok azt mutatják, hogy az izomfájdalmakat is enyhíti.


Kísérletek igazolják, hogy a fahéj egyik legnagyobb egészségügyi előnye a szív egészségének javítása, mivel kimutatták, hogy a fahéj csökkenti a szívbetegségek leggyakoribb kockázati tényezőit, beleértve a magas koleszterinszintet, a magas trigliceridszintet és a magas vérnyomást is. 


A fahéj jól ismert a diabétesz elleni hatásai miatt is, ezért a cukorbetegek számára az egyik legjobb élelmiszer. Csökkenti a vércukorszintet és javíthatja az érzékenységet a inzulin hormonra, amely segíti a cukor szállítását a véráramból a sejtekbe, így a vércukorszintet kiegyensúlyozottá teszi.


Mivel a fahéj antioxidánsokban gazdag, a kutatások arra is rávilágítottak, hogy fokozhatja az agyi funkciókat, és segíthet megelőzni az idegi rendellenességek kialakulását.



A  MANUKAMÉZ különösen erős baktériumölő hatású. Már 5%-os töménységben is elpusztítja a legellenállóbb, az antibiotikumokra rezisztens baktériumokat is. A manukafa méze (manukaméz) a legnagyobb természetes antibiotikum tartalmú méz a világon, hatásosabb lehet a legerősebb gyógyszer-antibiotikumnál is.



Legfőbb hatások:

    • természetes antibiotikumként ajánljuk bakteriális fertőzésekre
    • erős vírusölő hatású
    • kiválóan alkalmas a szervezet téli védelmére, immunrendszer erősítésre
    • gyulladáscsökkentő
    • emésztési zavarok, gyomorfekély ellen is használ