TOP termékek

Házhozszállítás

Jarrah Platinum méz TA 50+, 250g (Forest Fresh)

Jarrah Platinum méz TA 50+, 250g (Forest Fresh)
Jarrah Platinum méz TA 50+, 250g (Forest Fresh)

Az ausztrálok különleges gyógyméze - a legerősebb!

A Candida-elterjedés ősellensége, kristályosodásmentességi garancia!

Bővebben
Részletek

A Jarrah TA 50+ egy exkluzív és ritka szuper méz Nyugat-Ausztráliából. Természetes antibakteriális hatása miatt gyógyító mézként ismert.

A Jarrah méz az eukaliptuszfa, Eucalyptus marginata egyetlen változatából származik, sötét, borostyánsárga színű, sűrű, folyékony méz, melynek jellegzetes diós-karamelles íze van.

Jarrah méz számos egyedi előnyökkel és tulajdonságokkal rendelkezik, többek között:

- Kezelhető vele bármilyen fajta bőrbetegség, akárcsak az új-zélandi manuka mézzel, valamint kitűnő választás lehet az staphylococcus fertőzések és a kólibaktérium kezelésére.

- Gombaellenes hatású. Azok a mézek, melyeknek magas a peroxid aktivitásuk, úgy, mint a jarrah vagy a marri, nagyon hatékonyak a Candida élesztőgombák fajtái és a dermatophyte típusú bőrbetegség ellen (sokkal hatásosabb, mint a manuka méz). Tanulmányok is kimutatták a Candida gomba fajok elleni hatásosságát.

- Nagyon hasznos a cukorbetegeknél. A jara méz magas fruktózcukorral és alacsony glükózszinttel rendelkezik, valamint alacsony glikémiás indexe lehetővé teszi, hogy cukorbetegek is fogyasszák. Az alacsony glikémiás értékű ételekről ismert, hogy csökkentik az inzulin reakciót a szervezetben és javítják a vér koleszterinszintjét.

- Magas antioxidáns tartalmának köszönhetően öregedés gátló hatása van (2 vagy 3-szor magasabb, mint az új-zélandi manuka méznek). Támogatja az aktív bőrsejt-megújulást, serkenti a kollagén és az elasztin termelést, a fehérje termelést a ráncok kisimításához, a kollagénépítést és kitűnő a pattanások ellen. Az új kutatások szerint a magas antioxidáns tartalmú élelmiszerek harcolnak a szabad gyökök ellen, amelyek az egészséges T-sejteket támadják.
Reggelente kell egy kiskanállal elfogyasztani, vagy mézes - citromos italként elkészíteni, így ez a finomság megnöveli a napi antioxidáns szintet.

- Antimikrobiális hatásának köszönhetően enyhíti a torokfájást

- Gyógyítja az égési sérüléseket, és közben védelmet nyújt a bőrnek

- Tisztítja a szájfekélyeket és javítja a rossz leheletet – a jarrah méz segít harcolni a gyomorban található baktériumok ellen, mint például a Helicobacter pylori, ami a fekélyeket és a rossz leheletet okozza.

„A Jarrah mézet ettem a Helicobacter pylori kezelésére, mivel az előírt antibiotikumos kúra eléggé lebetegített így nem bizonyult sikeresnek. Olvastam a jarrah méz gyógyító hatásairól, és rendkívül örültem, hogy megszűntette a problémámat.” Sonia, Perth Nyugat-Ausztrália

- Teljesen természetes termék

- Magas antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezik - a metilglioxal tartalom TA 50+ értékű, az összes méz közül a legmagasabb

- Függetlenül tesztelt

- Jelentősen magasabb, háromszoros az antioxidáns szintje a manuka mézhez képest

- Alacsony glükóz - Alacsony GI (52)