Manukaméz UMF 15+ (≥ MGO 514), 250g, (Apihealth)

Manukaméz UMF 15+ (≥ MGO 514), 250g, (Apihealth)
Manukaméz UMF 15+ (≥ MGO 514), 250g, (Apihealth)
Manukaméz UMF 15+ (≥ MGO 514), 250g, (Apihealth)
Manukaméz UMF 15+ (≥ MGO 514), 250g, (Apihealth)
Manukaméz UMF 15+ (≥ MGO 514), 250g, (Apihealth)
Manukaméz UMF 15+ (≥ MGO 514), 250g, (Apihealth)
Manukaméz UMF 15+ (≥ MGO 514), 250g, (Apihealth)
Manukaméz UMF 15+ (≥ MGO 514), 250g, (Apihealth)

Finoman krémes állagú

Krónikus és akut betegségekre

Kedvencekhez
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Részletek

A Manuka mézet az Új-Zélandon található növényből, a Leptospermum scopariumból gyűjtik. A fehér virágú növény tavasszal virágzik, erős illatával vonzva magához a méheket. A Manuka méz 100 %-ig természetes táplálék , amelynek hatékony antibakteriális összetevője fejt ki aktív hatást a szervezetre.

Fogyasztása pozitívan hat az emésztőrendszeri panaszokra, sebkezelésre, a szervezet téli védelmére, szájápolásra, általános közérzetre. A drezdai egyetemen először végzett kutatások által kimutatták, hogy legalább 100mg/kg koncentrációjú étkezési metilglioxálra (a Manuka méz hatóanyagára) van szükség a kívánt hatások kiváltásához. Ezt a pozitív hatásfokot más, a Földön eddig megismert, természetes állapotában megtalálható anyagban sem mutatták ki.

Fogyasztása: naponta háromszor 1 teáskanálnyi (5g) méz 30 perccel étkezés előtt! A mézbevitel szükség esetén növelhető.