Kisvirágú fűzike tea 20g (Adamo)

Kisvirágú fűzike tea 20g (Adamo)

A prosztatadoktor
Húgyutak- és hólyaggyulladásra (akármilyen meglepő) nőknek is!

Kedvencekhez
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Részletek

A prosztataproblémák közismert gyógy-növénye, teáját is legtöbben e célból fogyasztják. Elkerülhető a prosztata megnagyobbodása és csökkenthető a megnagyobbodás mértéke, ami csökkenti a vizelési ingert és annak sűrűségét.

Meggátolja és csökkenti a prosztata, a húgyutak- és hólyag gyulladását. A tea folyamatosan fogyasztható, káros mellékhatása eddigi tapasztalatok alapján nincs. Probléma esetén lehet akár három csészével is fogyasztani naponta, de egy hónap után elég a napi egy csésze reggeli előtt. Ha az éjszakai vizelés legfeljebb egyszer jön elő, akkor elég minden harmadnap inni egy csészével. Sőt! 40 év feletti problémamentes férfiaknál is ajánlott ez a fajta teafogyasztás. A prosztata-problémákat lehet akár férfi-népbetegségnek is tekinteni, úgyhogy a folyamatos fogyaszthatóság jó hír a férfiaknak!

Akármilyen meglepő, húgyúti gyulladásoknál és hólyagproblémáknál nőknek is ajánlott a tea fogyasztása. A tea ízesítésére elsősorban a napraforgómézet ajánlom. Gyulladás esetén propolisz is javasolt, és érdemes évenként 2-3 méhpempő és virágpor/méhkenyér kúrát tartani. Ezek a kúrák „mellékesen” (ahogy szoktam mondani) rendbe teszik még sok egyéb problémádat is, amire nem is gondolsz, csak tapasztalod.

  • Tartalom: 20 g
  • Csomagolás:aromazáró zacskó
  • Szavatosság: a zárócimkén taláható időpontig
  • Hűvös, száraz helyen fénytől védve tartandó