Kakukkfű tea 30g (Adamo)

Kakukkfű tea 30g (Adamo)

A köhögéscsillapítás mestere
Plusz javítja az emésztést és erősíti az immunrendszert

Kedvencekhez
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Részletek

Leginkább köhögéscsillapító hatásáról ismert a nagyközönség előtt. Naponta 3 csészényit elkortyolgatva a leghatásosabb. Ízesítésre legjobb a kakukkfű méz (ez eléggé ritka), de használhatsz ízesítésre hárs, olajretek vagy akác mézet is. Ha a teázás közötti időszakokban megeszel egy teáskanál hajdina, medvehagyma vagy édeskömény mézet (erősorrend!), a köhögésed még hamarabb elmúlik.

Javítja az emésztést, ebben az esetben étkezések után kell fogyasztani egy csészével. Előtte fogyasztva, javítja az étvágyat. Amennyiben folyamatos gyomorproblémáid vannak, javaslom a gyermekláncfű, menta vagy bálványfa mézet a teába téve és napi többszöri (2-3 teáskanál) zsálya vagy  legfőképpen a manukaméz fogyasztását. Ezen kívül évi 2-3 virágpor kúra is jót tesz.

Tapasztalatok szerint menstruációs problémákra is hatásos, oldja a görcsöt és helyrehozza a vérzési rendellenességeket. Minden hölgynek javaslom még a méhpempő kúrát.

Szintén tapasztalatok szerint kiváló immunerősítő, ilyenkor elég a hidegebb időszakban másnaponként egy csésze, máskor heti 2 csésze. Az immunerősítéshez köztudottan hozzájárulnak a mézek is, tegyél bele azt is, A leginkább ajánlottak a rendszeres, évi 2-3-szor megtartott méhpempő és virágpor kúrák, valamint a manukaméz.

  • Tartalom: 30 g
  • Csomagolás:aromazáró zacskó
  • Szavatosság: a zárócimkén taláható időpontig
  • Hűvös, száraz helyen fénytől védve tartandó