TOP termékek

Házhozszállítás

HŐTERÁPIA (APIMI)

MAGYARORSZÁGON KIZÁRÓLAG NÁLUNK!

Bemutatjuk az ApiMI Hőterápiás Lapokat, amelyek nemcsak multifunkcionálisak és újra felhasználhatóak, hanem életkornak megfelelőek, biztonságosak és természetes eredetűek is. 

Az ApiMI Hőterápiás Lapok Öko-Tex minősítésű pamutszövetből és Lettországban gyűjtött méhészeti termékekből - propoliszból és méhviaszból - állnak, amelyeket a szövet rétegei közé ágyaznak. A lapok terápiás tulajdonságai a fizioterápiával és gyógyszerekkel kombinálva számos gyógyulási folyamatot elősegíthet!

 Az APIMI Hőterápiás lapok használata az alábbi esetekben javasolt:

  • sérülések után, a vázizomzat gyulladása
  • a feszült izmok ellazítása
  • a mély légutak gyulladása után, elősegítve a köpettermelést és a légutak tisztítását
  • a krónikus ízületi rendellenességekben szenvedő betegek tüneteinek enyhítése és életminőségük javítása
  • a beltéri levegő minőségének javítása
  • könnyebbé teszi a légzést megfázás esetén, ha pl. a párnánk mellé tesszük éjszakára.
  • lábmelegítés

Felhívjuk azonban a figyelmet arra, hogy a hőterápiás lapok NEM akut sérülések és gyulladások kezelésére szolgálnak, és fokozott bőrérzékenység esetén óvatosan kell használni!!

 A hőterápiás lapok kellemes illata már a csomagolás kinyitásakor érezhető, és nincs ragacsos érzés, amikor kézbe vesszük őket, épp ellenkezőleg: puha tapintásúak, és a méhviasz és a propolisz pamutszövet rétegek közötti beépítésének köszönhetően nem kenődnek a bőrre vagy a ruhára, és a szövet megakadályozza, hogy a felmelegített massza kiszivárogjon. A melegítő utasítások betartása esetén az alkalmazások kellemes meleget biztosítanak, amely nemcsak felmelegíti az adott testrészt, hanem el is lazítja azt, lehetővé téve az egész test ellazulását. A hőterápiás lapok mérete megfelelő a csuklók, lábak, hát és más testrészek kényelmes lefedéséhez felnőttek és gyermekek számára egyaránt. A hőterápiás lapok lazító képességének köszönhetően a melegítés során az elme is ellazul, nyugalmat teremtve, ami mindenki számára oly fontos a mindennapi futás során.

 Egy kicsit többet az egyes hőterápiás lapokról külön-külön:

 Méhviaszos hőterápiás lapok:

Kellemes, édes illata van, amely a termék felmelegítése előtt és után is érezhető. Felmelegítés előtt is könnyen hajlékony és formázható. A testre helyezve az alkalmazás felmelegszik, majd lehűl és újra felmelegszik - a kellemes hűsítő érzést a kondenzáció, vagyis egy kis harmatréteg okozza, amely a bőr és a hőterápiás lap között képződik, ahogy felmelegszik. A melegítés hatására a pórusok kitágulnak, így a hatóanyag mélyebben hatol be a bőrbe, ezáltal intenzíven hidratálja azt, kihasználva a méhviasz minden jótékony tulajdonságát. Alkalmazása után a bőr puha, és selymes tapintású, és ezen hatások hosszan érezhetőek. A bőr enyhén mézillatú, a test pedig megkönnyebbül anélkül, hogy elveszítené éberségét.

 Propoliszos hőterápiás lapok:

A propolisz jellegzetes illatával rendelkezik, amely erős, de nem feltűnő és friss. Ahogy felmelegszik, az illat kellemesen szétterjed a szobában, felfrissíti a levegőt és a könnyebb légzés érzését kelti. A propolisz aromája az alkalmazás után a bőrön is érezhető. A viaszos lapokkal ellentétben ezek merevek, és nem hajlanak vagy deformálódnak a melegítés előtt. A propoliszos hőterápiás lap nagyon jó hővezető képességgel rendelkezik - gyorsan és egyenletesen melegszik fel, ezért ismét fontos megjegyeznünk, hogy nem szabad túlmelegíteni a terméket! A hőterápiás lapnak kellemesen melegnek kell lennie, amikor a testre kerül. A hőterápiás lap alaposan felmelegíti a kezelni kívánt testrészt! 30 perc elteltével a hőterápiás lapot javasolt eltávolítani. Használat után a hőterápiás lap melege megmarad a kezelt testrészen, azt az érzetet keltve, hogy még mindig a testen van. A méhviaszoshoz hasonlóan a propoliszos hőterápiás lapok használata után tapasztalható az izmok ellazulása, kellemes nyugodtság és melegség érzése.

*A propolisz és a méhviasz előnyei alkalmazásonként legalább 20 használatig tartanak. Meg kell jegyezni, hogy az alkalmazások aromája és tulajdonságai minden egyes melegítés után csökkenhetnek, de a termék teljes eltarthatósági ideje alatt megmarad a hővezető képességük, ami több mint 20 felhasználást tesz lehetővé hőterápiás célokra.

 Az ApiMI méhviaszos és propoliszos hőterápiás lap egy többfunkciós, újrafelhasználható, természetes és biztonságos termék, amelynek használatával hozzájárulunk az emberi egészség előmozdításához és javításához.

 Használata:

A méhviaszos és a propoliszos hőterápiás lapok használata egyszerű és könnyű. Újra felhasználhatóak, nem tapadnak a bőrhöz, és nem hagynak szennyeződést vagy viaszmaradványt. 

Íme 5 lépés a helyes használatukhoz:

1. Először a lapot fel kell melegíteni – FIGYELEM! a viaszos lapokat max. 40 oC-ra, a propoliszos lapokat max. 50 oC-ra lehet melegíteni.

2. Fűtő radiátorok, sütő, hajszárító, meleg edényfedő vagy bármilyen más meleg felület és használható a felmelegítésre! (Tipp! Javasoljuk, hogy közvetlenül a sütőt használja a melegítéshez, és 2-3 percig melegítse a felhelyezni kívánt lapot. A lapok sütőben történő melegítése lehetővé teszi, hogy beállítsa mind a hőmérsékletet, mind a melegítéshez szükséges időt, ami fontos, hogy elkerülje a termék túlmelegedését, ezáltal a bőr megégését.)

3. A hőterápiás lap felmelegítése után azt az adott testrészre helyezzük, és egy ruhával letakarjuk. (A jobb hő-tartás érdekében javasoljuk vastagabb törölköző használatát). Ne feledje, hogy a hőterápiás lapnak kellemesen melegnek kell lennie, nem pedig forrónak.

4. Tartsa a hőterápiás lapot a testen amíg a melegítő hatás fennál (minimum 20-30 perc.

5. Használat után a hőterápiás lapot hűtés után az eredeti csomagolásban ajánlott tárolni, de fontos, hogy közvetlen hőtől és napfénytől védve legyen.

(Tipp! A propoliszos hőterápiás lapok hűlés közben megtartják "rögzített" formájukat, így az újbóli kiegyenesítéshez újra fel kell kicsit melegíteni őket, míg a hűtött viaszos lapok biztonságosan hajlékonyak, és újbóli felmelegítés nélkül kiegyenesíthetők.

VEVŐVÉLEMÉNYEK, TERMÉKTAPASZTALATOK:

 Januárban a Medicine.lv az ApiMI-vel együttműködve felajánlotta, hogy kipróbálhatják az otthoni hőkezeléseket az Apimi által gyártott propolisz és méhviasz alkalmazásokkal. Az alábbi visszajelzések érkeztek a termékek kipróbálását követően:

 

Aina, 65 éves: „Amikor megláttam a medicine.lv oldalon az Apimi hőterápiás lapok tesztelésének lehetőségét, nagyon izgatott lettem. Évek óta rajongok minden természetes dologért, így nagy volt az érdeklődés. Ilyenkor, amikor a vírusok nem hagynak nyugalmat, a hőterápiás megoldások nagyon hasznosak lehetnek. Próbáltam már saját magamnak „borogatást” készíteni a méhészeti termékek boltjaiban kapható viaszlapokból, de nem volt túl praktikus. Az Apimi viasz és propolisz applikációi ízléses kartoncsomagolásban érkeznek, és könnyen használhatók. Az utasításban szerepel, hogyan kell felmelegíteni őket (sütő, serpenyő, radiátor), de én hajszárítóval melegítettem fel őket - gyors és egyszerű. Már a hőterápiás lap melegítésekor csodálatos illat terjeng a lakásban, ez egy plusz hatás! A családban mindkét típust használtuk - propoliszt és viaszlapkát. Egy családtagunk egy vírus után köhögött, ezért esténként felmelegítettük a hörgőit. Egy hét elteltével a köhögés észrevehetően csökkent. Én viszont megpróbáltam kordában tartani az ízületi gyulladásomat - felmelegítettem egy viaszos alkalmazást, és betekertem a fájó ujjaimat. Nagyon kellemes érzés volt, és szívesen megismételném a kezelést újra és újra. Szeretném hangsúlyozni, hogy az alkalmazások újrafelhasználhatók, nem veszítik el a formájukat, könnyen tárolhatók, úgymond mindig kéznél vannak. Néhány hónapja kificamítottam a bokámat egy csúszós járdán, és bárcsak lett volna otthon propoliszos hőterápiás lap! Köszönjük ezeket a hőterápiás lapokat - ez tényleg egy multifunkcionális és exkluzív termék!”

Inta, 48 éves: „Rajongok a természetes gyógymódok használatáért az egészségem javítása érdekében, és mivel tudtam, hogy a méhviasz és a propolisz gyógyító tulajdonságai tudományosan igazoltak, és a hagyományos orvoslásban aktívan használják, önként jelentkeztem a termék tesztelésére. Két nagyon esztétikus, különböző színű APIMI méhviasz és propolisz csomagot kaptam. Olyan szép csomagolás, hogy még ajándékötletnek is jó lehet. A használati utasítás egyszerű és világos a termék használatára vonatkozóan. Semmi bonyolult. A teszttermék időben megérkezett, mert megcsúsztam a jégen, és elestem, és erősen megütöttem magam. A derék részemnél fájt a gerincem. Elővettem az APIMI hőterápiás lapot, amelyet közvetlenül a fájó területre helyeztem. A fájdalom gyorsan elmúlt, és a gyógyulási idő rövidebb volt, mintha nem használtam volna az alkalmazást! Köszönöm, nagyon boldog és elégedett vagyok, hogy lehetőséget kaptam az APIMI terápiás lapok kipróbálására!”

Gunta, 36 éves: „A tél és a méhészeti termékek mindig is hagyományos szövetségnek tűntek, de februárban, amikor megkaptam az Apimi hőterápiás lapokat tesztelésre, meglepődtem. Ezek valóban ismeretlen termékek, legalábbis számomra, és miután megnéztem a termék weboldalát és megnéztem a gyönyörű videót, érdeklődtem és alig vártam, hogy kipróbálhassam őket! Mindkét félét megkaptam tesztelésre. [….] Kétoldalas pamutszövet (Öko-Tex tanúsítvánnyal), a középső rétegben gazdag propolisz- vagy méhviaszréteggel. A lap hosszúkás formája egy kicsit olyan, mint egy kézzel készített csokoládé, amit véletlenül vásárolsz vagy ajándékba kapsz! Így azonnal eszembe jutott a gondolat: eredeti ajándékként is adható! Amikor elolvastam a leírást arról, hogy mit lehet csinálni a thermo lapokkal, mire valók, és hogyan kell előkészíteni őket a használatra, kicsit összezavarodtam. Eddig mustár- vagy borsos borogatást használtak hasonló célokra, de itt a thermo lapok elkészítése bonyolultabbnak tűnt. Még a melegítésre is gondoltam, amikor láttam a "Szerelmi forgószél" epizódját, amelyben egy vízbe áztatott pénztárcát sikertelenül szárítanak meg egy előmelegített sütőben! :) A való életben azonban egyszerűbb módszereket választottam. Először is megpróbáltam felmelegíteni a szobában lévő radiátorra helyezve. Nem volt rossz ötlet, hogy a lapok aromaterápiaként is jól működnek. Ez azonban nem volt elég a hőterápia fő céljának eléréséhez. Ezután úgy döntöttem, hogy a frissen főtt zabkásám üvegfedőjére teszem, amíg hűl. Ahogy felmelegedett, a lapok kissé ragacsossá, puhává és plasztikussá váltak. Úgy döntöttem, hogy a hőterápiás lapokat a fent említett, mélylégúti terápiás tapaszokhoz hasonlóan fogom használni, mivel erre volt leginkább szükségem. Az első hatás elég intenzív melegség volt, ami viszonylag gyorsan csökkent, annak ellenére, hogy követtem az utasításokat. Jó mellékhatás a kellemes illat, különösen a sötétebb és vastagabb propolisz alkalmazásánál! Többször is próbáltam. Úgy tűnt, javul a közérzet. A jó hír az, hogy nem volt bőrpír, mint általában a tapaszok használata után. Már a tesztelés során újra megnéztem a weboldalát, és a csomagoláson található használati utasításnál teljesebb leírást találtam az alkalmazások használatáról: 

- sérülések után, a vázizomrendszer gyulladása,

- a feszült izmok ellazítása,

- a mély légutak gyulladása után, elősegíti a köpettermelést és tisztítja a légutakat,

- a tünetek enyhítése és az életminőség javítása krónikus ízületi rendellenességekben szenvedő betegeknél,

- a beltéri levegő minőségének javítása,

- könnyebbé teszi a légzést megfázás esetén, ha egy nyitott termolapot tart a közelében, például a párnája mellett éjszakára,

- a lábak felmelegítése.

Ezért úgy döntöttem, hogy folytatom a tesztet, hiszen a termékek újra felhasználhatók, ha kipróbálok egy másik ajánlott módszert! Köszönjük ezt a lehetőséget és sok sikert az Apimi csapatnak!”

Dace, 28 éves: „Érdekelt a medicine.lv cikke ""Apimi" Propolisz és méhviasz hőterápiás lapok - Természetes termékekkel végzett otthoni hőterápia". Meg vagyok győződve a méhészeti termékek értékéről, és télen mézet, virágport és méhkenyeret használok. A lett Apimi gyártótól származó propolisz és méhviasz hőterápiás lapok újak voltak számomra. És csodálatos volt, hogy azonnal tesztelhettem ezeket a termékeket. Önként jelentkeztem a Propolisz és méhviasz hőterápiás lapok tesztelésére, mert a leírás elolvasása után rájöttem, hogy a hőterápia hasznos lenne a közérzetem javítására. Ülőmunkát végzek számítógép előtt, és már egy ideje feszülést és enyhe fájdalmat érzek a vállamban. A másik probléma az, hogy sportolás után fáj a térdem. A Propolisz és méhviasz thermo lapok csomagolása nagyon ízléses, gondosan kidolgozott dizájnnal. A barna és sárga, méhsejtmintás csomagolás megfelel a méhészeti termékeknek, és a csomagoláson megtalálható a szükséges leírás és a felhasználásra vonatkozó információ. Minden alkalmazás saját csomagolásban kerül forgalomba, így használat után könnyen tárolható. El vagyok ragadtatva mindkét alkalmazás illatától, mind a propolisz, mind a méhviasz csodálatos. Követtem a használati javaslatokat, először a sütőben 2-3 percig melegítettem az alkalmazásokat, majd hajszárítóval próbáltam felmelegíteni őket - mindkettő rendben volt. Először a meleg méhviaszos alkalmazást próbáltam ki a fájó térdemre. Gyorsan felvette a kívánt formát, majd letakartam egy ruhával, és 30 percig rajta tartottam. Ez egy nagyon kellemes melegítő, reaktív folyamat, amely fokozza a vérkeringést, enyhíti a fájdalmat és gyógyít. Egy héten belül megszűnt a térdfájdalmam. A felmelegített propoliszos lapot pedig a vállam feszült részére helyeztem, az is formát öltött, és egy kendővel letakarva hátra dőltem, és élvezhettem a pihentető hőkezelést és a propolisz csodálatos illatát. Minden egyes hőkezelés után azonnali javulás következett be, és a vállamban lévő fájdalom és feszülés megszűnt. Olyan érzés volt, mint egy lazító masszázs. A mustáros tapaszokkal ellentétben, amelyek égették a bőrt és fájdalmas volt eltávolítani őket, az Apimi melegítő lapjai könnyen használhatók, nem okoznak bőrpírt, hidratálják a bőrt és újrafelhasználhatók. A méhészeti termékek csodálatos illata is nyugtató és pihentető. Mivel februárban kissé megfáztam, megpróbáltam a lábam melegítését is a hőterápiás lapokkal, valamint mézes hársfavirágteával is, gyógyító eredménnyel. Közérzetem egyből javult, és másnap már teljesen jól voltam. Köszönjük a medicine.lv-nek a lehetőséget, hogy megismerkedhettünk ilyen természetes, hatékony termékekkel! Köszönjük az Apiminek a lehetőséget, hogy otthon is elvégezhetjük a gyógyító hőkezeléseket!”

Evita, 54 éves: „Télen, amikor különösen fontos, hogy időről időre felmelegedjünk, általában szaunát vagy wellness-szolgáltatást veszek igénybe. Meglepődtem, és nem is tudtam, hogy van más módja is a felmelegedésnek - az Apimi propolisz és méhviasz hőterápiás lapjainak alkalmazásával. Azt is mondhatnám, hogy ez egy innovatív módja annak, hogy a test bemelegedjen, megnyugodjon, sőt, egy időre el is pihenjen. Mert a pihenés volt a kulcsszó az én esetemben. Az összes utasítást követve felmelegítettem az alkalmazást, és a hátamra helyeztem a lapocka területén. Télen általában ez a terület a legfeszültebb és legérzékenyebb számomra. Először is, az illata fantasztikus - nem csak a hátamon éreztem a propolisz és a méz illatát, hanem az egész szobában. Azt kell mondanom, hogy nemcsak a hátam melegedett fel, hanem az egész testem, de az idegrendszerem és az elmém is teljesen ellazult és megnyugodott. Másodszor, a testem nagyon hálás volt! A hátam nem volt olyan érzékeny, pedig egész héten hideg volt. Ezek a hőterápiás lapok újrafelhasználhatóak, így a melegítő kezelések hosszú időn keresztül végezhetők. És a körülményekre való tekintettel különösen hasznos lesz azok számára, akik inkább nem szívesen járnak tömegbe, emberek közé. Mindenkinek mindenképpen ajánlom ezt a melegítő rituálét, legalábbis kipróbálásra, mint a test felmelegítésének és ellazításának alternatív módszerét! Köszönöm!”

Alise, 39 éves: „A mustártapaszok általában a melegítésről jutnak eszembe, ezek is tudnak melegíteni, sőt gyógyítani is. Aztán láttam más tapaszokat a medicine.lv-en, amelyek felmelegednek, és úgy döntöttem, hogy kipróbálom őket. A propolisz és a méhviasz Apimi hőterápiás lapok olyanok, mint a természetes termékekkel végzett otthoni hőterápia. Két különböző alkalmazás, illatozva, még felbontás nélkül is. Természetes lett termékek, amelyek a melegítés, a relaxáció és az aromaterápia elemeit ötvözik. A hőterápiás lapok felmelegítése és használata közben fantasztikus nyugtató érzetet tapasztaltam. A melegség szét áradt nemcsak a kezelt területeken, hanem az egész testemen. A hő pozitív hatással van a vérkeringésre is, amely felgyorsul, a test felmelegszik és ellazul. Az illat fantasztikus hatással van az agyra, könnyedség jelenik meg, és a mindennapi élet terhei átmenetileg lekerülnek a vállakról. Javaslom mindenkinek, hogy próbálja ki ezeket az újdonságokat, hogy megszabaduljon a feszültségtől, felmelegedjen, és ellazuljon a mindennapok stresszében!”

Kate, 31 éves: „Mivel irodai munkát végzek, és a nap nagy részében ülök, a nap végén vagy a nyakam, a hátam és a vállam rendszeresen merev, és fáj. Amikor a medicine.lv oldalon láttam, hogy az Apimi méhviasz és propolisz hőterápiás lapok teszteléssel kipróbálhatóak, elolvastam a leírást, és rájöttem, hogy ez a termék segíthet enyhíteni az én fájdalmamat és a testem feszültségét. Először aggódtam a termék széleskörű hatását ígérő ígéretek miatt, mivel a mustártapaszok használatára asszociálok, amelyeknek melegítő hatása van, de nem ilyen széleskörű. Szeretném dicsérni a termékek átgondolt és szép kialakítását - még a csomagoláson lévő információk elolvasása nélkül is azonnal egyértelmű, hogy ez a termék a méhekkel kapcsolatos. A termék hatásai és használati utasításai is nagyon jól és világosan le vannak írva, így nem volt zavaros és nehézkes a használat módja. Ráadásul, mint mondtam, ez a termék a mustártapaszra hasonlít a felvitel módjában, így nem okozott nehézséget a használata, nagyon egyszerű volt! Egyik este munka után kipróbáltam a méhviaszost, majd másnap este a propoliszost, hogy összehasonlítsam a hatásokat. Felelősen éltem ezzel a tesztelési lehetőséggel, ezért minden olyan pontot értékeltem, amelyet a termékteszt leírásában az egyes alkalmazások jellemzőiről írtak. Ha más termékeknél az a helyzet, hogy az ígéretek egy része valóra válik, más része pedig nem, akkor nem erről a termékről van szó, mert ezeknél minden pont igaz. Először is, az alkalmazások nagyon jók a fájdalom és a feszültség enyhítésére, ami a fő ok volt, és ami miatt ki akartam próbálni őket! Emellett mindkét termék illata nagyon kellemes, ami még élvezetesebbé tette a kezelést, mivel az illat az egész szobában hosszasan érezhető volt. Illatát tekintve a méhviasz alkalmazása tetszett a legjobban, mivel méz illata van, míg a propolisznak jellegzetesebb, egyedi illata van. Az is kellemesen meglepett, hogy a bőröm egyáltalán nem volt piros a terápiás lapok alkalmazás után, mint a mustáros tapaszok után - éppen ellenkezőleg, puhábbnak és hidratáltabbnak éreztem, különösen a méhviaszos alkalmazás után. Azon kaptam magam, hogy a nap végén azon gondolkodtam, hogy hamarabb haza akarok menni, és a feszült testrészeimre - a hátamra vagy a nyakamra - alkalmazni az otthoni hőterápiát, mert annyira melegítő, pihentető és nyugtató hatású. Egyik nap még el is aludtam a túl sok lazítástól, de figyelmeztettem a férjemet, hogy 30 perc után vegye le a hőterápiás lapot. Nagyon tetszett ez a termék, ezért köszönöm szépen a gyártóknak és a medicine.lv-nek a lehetőséget, hogy kipróbálhattam az Apimi alkalmazásokat!”

Zane, 29 éves: „Nagyon érdekeltek az ApiMi propolisz és méhviasz hőterápiás lapjai - a termék teljesen innovatívnak tűnt számomra. Mindig is nagyon értékesnek találtam a méhészeti termékeket, ezért mindenképp ki szerettem volna próbálni. Két csomagolt hőterápiás lapot kaptam - egy méhviaszos és egy propoliszos alkalmazást. Nagyon vonzó, szép design, részletes leírás mind a használatról, mind a hatásokról. Nagyszerű, hogy az termékek újrafelhasználhatóak! A finom illatot már a csomagok kinyitásakor érezni lehet: mézes, nyugtató és nagyon kellemes. A sütőben az utasítás szerint felmelegítettem a lapokat. Fontos, hogy nem ez az egyetlen módja - radiátoron vagy hajszárítóval is elérhető a kívánt hőfok. Az aroma a melegítés során válik hangsúlyosabbá, ami ebben az esetben csak egy kellemes bónusz. Én a vállamra és a hátam felső részére használom, egy olyan területre, amelyet napi szinten feszesnek és fájdalmasnak találok. Néha egy hosszú nap után alig tudok mozogni a szorítás miatt. A hőterápiás lap nagyon könnyen használható, rugalmas és a kívánt alakra igazodik, teljesen befedve azt. Nagyszerű érzés! Illata mámorító, és használat után is megmarad, oldja a feszültséget és megnyugtat. A hőterápiás lapok nem veszítik el hatásukat, és valóban többször is felhasználhatók. Ez egy csodálatos termék - büszke vagyok arra, hogy a lettek képesek ilyen érdekes és hasznos dolgot létrehozni a saját erőforrásaink felhasználásával. Köszönöm a lehetőséget, hogy kipróbálhattam, biztosan ajánlom másoknak is!”

Paula, 33 éves: „Februárban egy intenzív edzés során túlterheltem a lábaimat, és több napig nem tudtam normálisan járni - a vádlim nagyon fájt, így bicegve kellett közlekednem. Aztán megláttam a medicine.lv ajánlatát, hogy kipróbálhatom az Apimi hőterápiát. Meglepett az alkalmazások széles skálája, a könnyű használat és az a tény, hogy az alkalmazások újrafelhasználhatók. Ez egy új termék számomra, ezért érdekelt, hogy kipróbáljam, mivel reméltem, hogy segít megszabadulni a lábaimban lévő fájdalomtól. Először a méhviaszost próbáltam ki, mert szeretem a méz illatát. A méz illata már a csomag kinyitásakor érezhető, és ahogy felmelegszik, egyre intenzívebbé válik, és szétterjed az egész szobában, ami extra pihentető hatást biztosít. Az alkalmazást a mikrohullámú sütőben melegítettem fel. Amint feltettem a fájó lábamra, egyből sokkal jobban éreztem magam. Éreztem, ahogy a hő fokozatosan oldja a feszültséget - a megkönnyebbülés érzése leírhatatlan volt! Tetszett a felmelegedés-hűtés-újramelegedés érzete, amit tapasztaltam a használat közben. Melegítése és felhelyezése nagyon egyszerű, és könnyen alkalmazkodik a kívánt formához. Alkalmazása után a bőr puha és kellemes tapintású, de ami a legfontosabb, enyhíti a fájdalmat! A méhviaszos hőterápiás lapot reggel használtam, mert szerettem volna enyhíteni a fájdalmat, hogy a napi rutinomat folytathassam. Este, amikor hazaértem, felhelyeztem a propoliszost. A méhviaszos lapok illata nekem jobban tetszik, DE! A propoliszos lap sokkal gyorsabban kezdett melegedni, és 30 perc múlva, amikor levettem, még mindig úgy éreztem, mintha a lábamon lenne, valamint ennek használata után a fájdalomcsillapítás még nagyobb volt. Másnap még mindig volt enyhe kis fájdalom, de a mozgás sokkal könnyebb volt, nem sántítottam többé. Újra megismételtem mindkét féle hőterápiát, egyet reggel és egyet este, és a harmadik napra a fájdalom majdnem megszűnt. Elképesztő, hogy ilyen egyszerűnek tűnő dolgok – hőterápiás lapocskák - milyen hatékonyan tudnak segíteni! Mindenképpen ajánlom az Apimi hőterápiás termékeket barátaimnak és a családomnak! Köszönöm!”

Andrejs, 58 éves: „Mindig is tudtam, hogy a méhészeti termékek segítenek a különböző betegségekben, és a mézet és a propolisz tinktúrát szájon át és külsőleg (megfázás, hátfájás esetén) is használom. A hőterápiás alkalmazásuk azonban új voltak számomra. Az Apimiről is sok pozitív dolgot hallottam, de még nem volt alkalmam megvásárolni a termékeit. Mivel gyakran fáj a derekam, ami korlátozza a mozgásomat, úgy gondoltam, hogy ez a termék hasznos lehet, mivel újrafelhasználható. Nagyon érdekelt a hatása, ezért az első alkalommal a méhviaszost próbáltam mi, már aznap, amikor megérkezett. A mikrohullámú sütőben felmelegítettem a hőterápiás lapot, és megkértem a feleségemet, hogy tegye a hátamra. Mit mondhatnék - nagyon kellemes érzés volt azonnal! Először szépen felmelegszik, aztán lehűl, majd ismét felmelegszik. Alkalmazása közben és még sokáig utána is nyugodtnak éreztem magam, a hangulatom is jelentősen javult. Egy wellness-érzés, anélkül, hogy elhagyná a házat, hogy úgy mondjam. És az a nagyszerű mézillat…! A propoliszosat pedig akkor alkalmaztam, amikor a hátam nagyon fájni kezdett - általában hetente legalább 2-3 alkalommal fájdalmat érzek (a kor nem jön egyedül). Ismétlem, semmi rosszat nem tudok mondani, épp ellenkezőleg, és bár nem hittem, hogy a pusztán a lapok alkalmazása enyhíti az ilyen erős fájdalmakat, néhány perc után a hitetlenségem is teljesen elszállt, mert a melegséggel együtt jelentős fájdalomcsökkenést is éreztem, ami a nap végéig kitartott. Örülök, hogy önként jelentkeztem, hogy kipróbáljam ezeket az Apimi hőterápiás termékeket! Köszönjük szépen!”

Az eredeti cikk a Lett gyógyszerészeti oldalról itt olvasható >>