Gyermekláncfű-levél tea 50g (Adamo)

Gyermekláncfű-levél tea 50g (Adamo)

Májműködést segítő és méregtelenítő
Javítja az emésztést és cukorbetegségre is jó hatással van

Kedvencekhez
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Részletek

A gyermekláncfüvet a májműködést segítő első számú gyógynövénynek mondják. Segíti a működését, tisztítja és regenerálja. Ebből a célból, gyökérteájából fogyassz reggelente egy csészével 2 hétig, vagy a leveléből egy csészényit legfeljebb egy hónapig. Utána tarts legalább egy hét szünetet, és szükség esetén ismételd meg a kúrát. A máj egészségének fenntartására elég heti egy csészével inni. Ízesítésre, ha tudsz, használj gyermekláncfű vagy aranyvessző mézet. A tea mellé javaslok még egy egyhónapos virágpor vagy méhkenyér kúrát is.

Veseproblémáknál szintén az előbb leírtaknak megfelelően járj el, de a virágpor kúra elhagyható.

Tavaszi- és őszi méregtelenítési kúrákhoz is használhatod a gyermekláncfű teát, vértisztító hatása is kiváló. Ilyenkor egy hónapig reggelente igyál egy csésze levélteát. Legjobb ízesítő itt is a gyermekláncfű és az aranyvessző méz. A hatás fokozására fogyassz mellette virágport is, napi egy púpozott evőkanállal, vagy méhkenyeret napi egy csapott evőkanállal!

Egy méregtelenítő kúra alatt emésztést javító hatását is fogod érezni. Ha mindkettő a célod, akkor lehetőleg a gyermekláncfű mézet használd ízesítésre, de tehetsz bele a táblázatban felsorolt mézek közül is. A virágpor/méhkenyér kúrát itt se hagyd ki!

Cukorbetegségre is jó hatással van a gyermekláncfű tea. A súlyosságtól függően napi 1-2 csésze tea fogyasztandó 2 hétig, majd hetente 1 csésze. Hozzá, ahogy mindig is hangsúlyozom, méhpempő és virágpor kúra felváltva, évente háromszor javasolt.

  • Tartalom: 50 g
  • Csomagolás:aromazáró zacskó
  • Szavatosság: a zárócimkén taláható időpontig
  • Hűvös, száraz helyen fénytől védve tartandó