Galagonya virágos ágvég tea, 50g (Adamo)

Galagonya virágos ágvég tea, 50g (Adamo)

Az érrendszer karbantartója
Szíverősítő és érelmeszesedés gátló, stresszoldó menedzsertea

Kedvencekhez
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Részletek

A tea elkészítése forrázással történik, egy teáskanálhoz 2,5dl vízzel. 15 perc után leszűrve fogyasztható. Ellenjavallat nincs, folyamatosan iható. Várandós nők és kismamák is fogyaszthatják.

Szívműködést szabályozó, szíverősítő és szívnyugtató hatása tehát – mint feljebb is írtam - közismert. Panaszok esetén napi 3 csésze fogyasztása javasolható, ha a probléma elmúlik, heti 1-2 csésze elegendő a szinten tartásra. Ugyanígy megelőzésképp mindenkinek javasolt, főként 40 év felett. A tea ízesítésére elsősorban a galagonyamézet javaslom.

Karbantartja a vérereket, gátolja az érelmeszesedést, keringési zavarokra, koszorúér problémákra és magas vérnyomásra is hatásos lehet. Ezek mind az érrendszerrel és szívvel kapcsolatos hatások, ebből látszik, hogy miért nevezik a szív orvosságának. Minden esetben elsősorban a kellemes ízű galagonyamézzel ízesítsd a teát, mellette használhatsz hasonló hatással bíró mézeket és egyéb méhtermékeket.

Mivel stresszoldó és nyugtató hatása is ismert, egyesek a menedzserek teájának is nevezik. Köztudottan a stressz sokfajta betegség kiindulópontja lehet. Legelőször általában a szívet és érrendszert támadja, ezért ajánlatos még a (súlyosabb) tünetek jelentkezése előtt már rendszeresen, heti 2-3 csészével fogyasztani a galagonyateát.

Ugyanígy 40 év felett is fokozottan ajánlható, ráadásul csökkenti a klimax tüneteit is. Tehát egészében jót tesz a szervezetnek és a szívnek heti 1-3 csésze galagonyatea. A klimax tünetei ellen mindenképpen iktass be évi 3 alkalommal egy 2 hónapos méhpempő kúrát, napi 2g fogyasztással.

Fontos: Alacsony vérnyomásnál, vérnyomás-csökkentő hatása miatt nem javasolt!

  • Tartalom: 50 g
  • Csomagolás:aromazáró zacskó
  • Szavatosság: a zárócimkén taláható időpontig
  • Hűvös, száraz helyen fénytől védve tartandó