Fehér fagyöngy tea 100g (Adamo)

Fehér fagyöngy tea 100g (Adamo)

Ingadozó és magas vérnyomásra
Daganatellenes és cukorbetegség ellen is használhatod

Kedvencekhez
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Részletek

A fagyöngy teát leginkább vérnyomás-csökkentő hatásáról ismerik.A tea ízesítésére főként galagonya és aranyvessző mézet javaslok, ha ezek nem beszerezhetőek, lehet még bálványfa, ezüstfűz, málnavirág vagy mustármézet is használni. Mellette napi egyszer 30 csepp propolisz tinktúra fokozhatja a hatást.

Érelmeszesedés ellen is napi egy csésze javasolt,ízesítésre leginkább a galagonyamézet javaslom. Jót tesz még az édesharmat, medvehagyma, japánakác, napraforgó és hársméz is, plusz mellette évente háromszor egy 60 napos méhpempő kúra 1-2g fogyasztással reggeli előtt, a tea elfogyasztása után.

Szívműködés szabályozó hatását szintén tapasztalatok bizonyítják, leghatásosabban lefekvés előtt egy csésze elfogyasztásával. Ízesítésre ekkor is a galagonya méz a legjobb.

Cukorbetegség esetén is javasolható a fagyöngy tea, heti 2-3 csészével fogyasztva, ízesítés nélkül. Mellé természetesen javaslom az időközönkénti méhpempő-virágpor-propolisz kúrát is.

Daganatellenes hatásáról sok kísérletet folytattak szerte a világban, egyértelmű hatást nem mutattak ki, bár tudni vélt, hogy a hatósági szabályozások miatt a gyógynövényeknél ezt sokkal nehezebb „tudományosan” elfogadottá tenni, mint bármilyen kemikália-gyógyszernél. Mindenesetre több daganatellenes gyógyszer egyik alapanyaga a fagyöngy. A megelőzésben viszont biztosan segít!

Általános immunerősítő és karbantartó hatása heti 1-2 csészével is elérhető, tehát javasolt az egészséges embereknek is, akár folyamatos fogyasztásra. Ezen hatás fokozására sokfajta segítséget kiolvashatsz a táblázatból.

  • Tartalom: 100 g
  • Csomagolás:aromazáró zacskó
  • Szavatosság: a zárócimkén taláható időpontig
  • Hűvös, száraz helyen fénytől védve tartandó