TOP termékek

Házhozszállítás

ApiVENZ méhmérges rágótabletta, 60 db (Apihealth)

ApiVENZ méhmérges rágótabletta, 60 db (Apihealth)
ApiVENZ méhmérges rágótabletta, 60 db (Apihealth)
ApiVENZ méhmérges rágótabletta, 60 db (Apihealth)
ApiVENZ méhmérges rágótabletta, 60 db (Apihealth)
ApiVENZ méhmérges rágótabletta, 60 db (Apihealth)
ApiVENZ méhmérges rágótabletta, 60 db (Apihealth)
ApiVENZ méhmérges rágótabletta, 60 db (Apihealth)
ApiVENZ méhmérges rágótabletta, 60 db (Apihealth)
ApiVENZ méhmérges rágótabletta, 60 db (Apihealth)

Ízületi és izomfájdalmakra

Izületi gyulladásokra és izomproblémás betegeknek

Csupán napi 2 tabletta!

Bővebben
Részletek

Összetétel:

500 mg (1 db) tabletta a következő hatóanyagokat tartalmazza:

 • 0,05 mg tiszta új -zélandi méhméreg VENZ ™, amelyet az ApiHealth NZ gyűjtött össze szabadalmaztatott technológia alkalmazásával, amely nem káros a méhekre (NZ Patent #
  329585).
 • 125 mg glükozamin-hidroklorid
 • aszkorbinsav (C-vitamin) 26mg
 • narancs kivonat 5mg
 • laktóz 161,94 mg
 • dextróz 124,99mg
 • mikrocellulóz 45,02mg
 • szilikon-dioxid 6mg
 • magnézium sztearát 6mg


A glükózamin és a méhméreg az ízületek mobilitásának támogatására készült.

A méhméreget több mint 2000 éve használják az ízületek mozgékonyságának fenntartására és javítására. A dél -koreai kutatók megállapították, hogy ez a melittinnek, mint a méhméregben található fő peptidnek köszönhető. 

A glükózamin a lágy szövetek fő alkotóeleme, mint a porc, szalag, ín, bőr stb. A glükózamint glükózból és egy aminosavból, a glutaminból állítják elő a szervezetben. Serkenti a kén szövetbe történő beépülését, és ezért felelős az ízületek, szalagok, inak és porcok megfelelő működéséért. 


HOGYAN KELL SZEDNI ApiVENZ TABLETTÁT?


A méhméreg koncentrációja egy tablettában 50 mikrogramm, ami megegyezik a méhszúrás méreganyagával.

Javasolt napi 0,5 tablettátával kezdeni, majd 5 nap múlva 1 tablettára emelni, 10 naptól szedhető az ajánlott napi 2 tablettányi adag.

Víz vagy egyéb ital nélkül ajánlott a tablettát a szájban teljesen szétrágni, majd a teljes feloldódásig a szájban javallott tartani a hatóanyagok legoptimálisabb felszívódásának érdekében. Nem szabad egyből lenyelni, mert a gyomorenzimek  elpusztítják egyes összetevőit.

ÓVINTÉZKEDÉS:


Azoknak az embereknek, akiknek allergiás reakciójuk van a méhcsípésre, az ApiVENZ alkalmazása előtt kérjék ki orvosuk véleményét. 12 hónaposnál fiatalabb gyermekek részére nem ajánlott.

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK AZ AKTÍV ÖSSZETEVŐKRŐL.

Méhméreg


A méhméreg egy olyan anyag, amelyet egy speciális mirigy választ ki a dolgozó méhekben. Rengeteg hatékony gyógyító komponenst tartalmaz, amelyek egyedülálló farmakológiai tulajdonságokkal rendelkeznek. Tartalmaz 11 peptidet, 5 enzimet, 3 fiziológiailag aktív szénhidrátot, lipidet és aminosavat.


A VENZ méhmérges étrend-kiegészítőket először Új -Zélandon mutatták be. A terméket alternatív módszerként kínálják a méhszúrás terápia helyett. A gyártási technológiát az ApiHealth fejlesztette ki és szabadalmaztatta (NZ 333790 számú szabadalom).


Hogyan működik a méhméreg?


A méhméreg peptideknek szisztémás hatásuk van: gyulladáscsökkentő, gombaellenes, antibakteriális, lázcsillapító, valamint serkenti az erek áteresztőképességét. A méhméreg hatásának különböző mechanizmusai vannak a szervezetben - közvetve a hormonrendszeren keresztül és közvetlenül a szív- és érrendszerre.

1. Közvetett módon, a hormonrendszeren keresztül.
A méhméreg gyógyító hatását az okozza, hogy közvetve stimulálja a mellékvese működését hipofízis útján. Ennek a stimulációs folyamatnak köszönhetően több mellékvese hormon, mint a kortizon és
hidrokortizon keletkezik a vérben. Ezek a hormonok gyógyító hatást biztosítanak, növelik az ellenállást a szervezet különböző kedvezőtlen tényezői ellen. De a méhméreg gyógyító hatása nem csak a mellékvese működés serkentése által éri el.


2. A méhméreg közvetlenül befolyásolja a szív- és érrendszert

 • tágítja az ereket
 • csökkenti a vérnyomást
 • csökkenti a véralvadást és növeli a hemoglobinszintet


Orosz tudósok felfedezték, hogy a méhméreg hozzájárul a hajszálerek és a kis artériák regenerálódásához, fokozza a szervek véráramlását és elősegíti az anyagcsere javulását. Mivel a méhméreg növeli a vér hemoglobin- és leukocita -tartalmát, nagyon hasznos lehet a trómbózisra hajlamos emberek számára. A méhméreg elősegíti a vér koleszterinszintjének csökkentését, tonizáló hatást biztosít a szív számára.
Javítja a betegek általános egészségi állapotát, étvágyát és alvását, növeli a vitalitást. Jó a testnek, erősítő és fájdalomcsillapító hatása van.

 

GLÜKOZAMIN

A glükózamin HCL a glükózamin szintetizált sója. Ez a lágyrészek fő alkotóeleme mint a porc, szalag, ín, bőr stb. Serkenti a lágyrészek képződését, valamint elősegíti a kén beépülését a szövetbe, és ezáltal segíti az ízületek és szövetek, például szalagok, inak és porcok megfelelő működését.

A glükózamin képes lelassítani a porcok lebomlását, és 
segíti a testet az erodált és sérült porcok helyreállításában. A glükózamin nemcsak serkenti a porcok képződését, de javíthatja az ízületek működését és csökkentheti a szenvedők fájdalmát